Мер Дніпра прокоментував скандал навколо Bihus.Info

19.01.2024 13:22   -

На тлі історії з прослуховуванням та переслідуванням журналістів Бігуса і Ніколова міський голова Дніпра Борис Філатов звернувся до всіх журналістів-розслідувачів. За словами Філатова, Юрій та «Наші гроші» часто висвітлюють нібито «зловживання» Дніпровської мерії та його особисто, що дуже легко розвінчується і є лише звичайним хайпом та матеріалами для підвищення клікабельності, – повідомляє про новини Дніпра сайт «Наше Місто».

Не дивлячись на те, що ці та інші журналісти-розслідувачі не раз писали про нього та роботу міськради відверту маячню, Філатов став на їх сторону, бо, за його словами, використовувати державну систему стеження (чи ще щось) проти них є цілком неприпустимим.

Також він застеріг журналістів, які вирішили «виїхати» за рахунок видачі брудних та спекулятивних матеріалів, з копирсанням у «брудній білизні» рідних близьких та особистому житті. Борис Філатов попрохав їх не підміняти професійність хайпом, самозакоханістю та безкарністю і підійти до дзеркала, глянути в нього та побачити власну оманливу святість.

«Бо ж одного разу вас опустять з небес на землю. І байдуже як – з непрофесійністю, людською дурістю, небажанням підготувати питання чи зі вживанням заборонених речовин. Тому не впадайте в «прєлєсть», шановні колеги. І не думайте, що ви найкращі й безгрішні в цьому світі. Dixi», – пише Борис Філатов у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як мер Дніпра прокоментував ситуацію стосовно розсилання офіційних запитів в ОВА щодо доходів міських голів по всій Україні.