Мер Дніпра прокоментував санкції, застосовані щодо проросійських телеканалів

03.02.2021 18:21   -

Міський голова Дніпра із розумінням сприйняв новину про санкції, запроваджені РНБО України та президентом Зеленським проти відомих українських телеканалів ZIK, NewsOne та 112 і додав, що це – вольове рішення, якого від президента Зеленського не очікували.

Мер дніпра в той же час підкреслив, що через складність даного рішення, важливо передбачити його наслідки і висловив сподівання, що рішення зважене.

В то й же час, Борис Філатов підкреслив, що деякі політики дуже швидко міняють свої принципи в залежності від політичного контексту – колишні часті гості згаданих вище телеканалів сьогодні уже радіють їх блокуванню, намагаючись вдати із себе палких прихильників Зеленського.

Правда, Філатов не уточнив, кого саме він має на увазі.

Решение о закрытии трёх телеканалов – неожиданное и, безусловно, волевое. Надеюсь, что все сопричастные просчитывали последствия и их понимают. Но я не об этом. Удивительно омерзительно выглядят те отечественные политики, которые ещё вчера (!) сидели в эфирах 112-го и пр., а уже сегодня «аплодують рішучим діям Президента». Это ж как надо уметь переворачиваться в воздухе“, – написав Філатов у Фейсбук.