Мер Дніпра Філатов прокоментував мітинги під ПриватБанком

29.01.2020 09:36   -
Автор:

Уже не перший місяць у Дніпрі можна спостерігати мітингувальників у помаранчевих жилетах, що гучно стукають касками, палками, пляшками і трубами, видають інші гучні звуки, порушуючи спокій мешканців міста. Такі акції в різних куточках Дніпра відбуваються біля офісів Приватбанку. Люди в жилетах, як вони самі говорять, – працівники Нікопольського заводу феросплавів. В такий спосіб вони вимагають у банка “належні їм гроші”. Раніше вже повідомлялось про зміст суперечки і вимоги мітингарів.
Мітинг законом не заборонений, втім, надгучна активність мітингарів уже допекла не лише працівників Приватбанку, але й звичайних містян, що мимоволі опинились по сусідству з невдоволеними робітниками і їх табором.
Картинки по запросу мітингарі в центрі дніпра
Відреагував на ситуацію навіть мер Дніпра Борис Філатова. На своїй сторінці у Фейсбук Борис Альбертович висловлює обурення гучною активністю мітингарів, яких відверто вважає найманцями і “клоунами”. Мер знає ефективні методи усунення проблемних мітингарів з центру міста, втім за його словами, утримається від них через свою посаду.
Однак, Борис Філатов все ж дає кілька порад і організаторам акції, і керівництву банка, і навіть українському уряду.
“Например, я бы приостановил по банку платежи. Всего на один день. Или перевёл его на сокращённый рабочий день. Потому, что у сотрудников болят уши. И поверьте, что все великие «зелёные» начальники в этой стране, которые делают вид, что не замечают проблемы с Приватбанком, лично бы приехали разгонять это безобразие. У меня вообще очень много разных идей”, – написав Філатов.
Мэр Днепра Филатов: Мы пошли на поводу у бестолковой тусовки
Свій допис мер Дніпра завершив зверненням до самих мітигнувальників і їх кураторів:
“А кукловодам, которые организовали этот парад уродов я хочу сказать лишь одно. Вас до этого и так в Городе не сильно любили. А сейчас ненавидят”.
Днепр.Главное