Мер Дніпра Борис Філатов каратиме міських обранців за вуличний вандалізм

03.02.2018 20:15   -
Автор:

У Дніпрі депутатам міськради, що «звітують» про виконану роботу написами на стінах будинків, доведеться сплачувати штрафи та за власні гроші видаляти дописи. Про боротьбу з такими діями міських обранців оголосив мер Дніпра Борис Філатов.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Депутат моєї фракції і просто хороша людина Вова Панченко, вирішив повідомити своїм виборцям, що він ремонтує під’їзди і ставить металопластикові вікна. Подивіться, як у нього добре вийшло», – написав Борис Філатов на своїй сторінці у соцмережі.
На світлинах, які виклав міський голова, видно низку однакових написів, що інформують про виконані депутатські обов’язки.
Борис Філатов перепросив у містян за вандалізм. Написи вже завтра замалюють коштом депутата Володимира Панченка. Міському обранцю також загрожує максимальний штраф від інспекції з благоустрою.
Як відомо такий спосіб розповідати виборцям про виконані обіцянки є доволі популярним серед депутатів Дніпра. Тим часом дніпряни схвально відреагували на ініціативу мера й почали збір фотофактів депутатського вандалізму, публікуючи їй у коментарях під дописом.
Зі свого боку, Борис Філатов закликав керівників фракцій і груп міськради привести до тями своїх депутатів, щоб ті не псували відремонтоване за свого ж сприяння майно.