Marvel порадував фанатів тизером на очікуваний фільм із Хайек та Джолі

25.05.2021 13:04   -

Кіностудія Marvel нарешті представила перший повноцінний тизер нового супергеройського фільму “Вічні” (Eternals) з Анджеліною Джолі, Сальмой Хайек і Кітом Харінгтон, що має вийти в кінопрокат 5 листопада 2021 року.

Кінострічка “Вічні” заснована на коміксах видавництва Marvel Comics. Фільм спродюсований Marvel Studios з Walt Disney Studios Motion Pictures у ролі дистриб’ютора.

Фільм належатиме до четвертої фази кіновсесвіту Marvel та має познайомити глядачів з новою командою супергероїв, які мають захищати людство після подій фільму “Месники. Фінал”, що фактично завершив історію класичної команди Месників.

Ці нові герої – так звані Вічні, які є безсмертною інопланетною расою. Вони таємно живуть на Землі більше 7 тисяч років, проте тепер герої возз’єднуються, щоб захистити людство від своїх злісних сородичів Девіантів.

У першому трейлері “Вічних” глядачам нарешті показали передісторію героїв, а також їхні костюми і суперсили.

За сюжетом Вічні – представники раси суперлюдей, що таємно живуть на Землі. Вони з’явилися на світло 5 млн років тому в результаті експериментів могутніх целестіалов. Наділені неймовірними суперздатностями, протягом тисячоліть вони ховалися від людської цивілізації, потай захищаючи людей від девиантов, найдавніших ворогів Вічних. Однак останні події і дії Таноса змусили їх вийти на світло.

Не обійшлося і без кумедного відсилання до “Месників”. Героїня Лії Макхью – вічно юна Спрайт – запитує: “Коли Стіва Роджерса і Залізної людини більше немає, хто поведе Месників?“, – На що герой Річарда Меддена – тактичний лідер вічних Ікаріс – відповідає: “Я можу їх повести”. Після секундної паузи всі дружно сміються. Що ж, зовсім скоро ми дізнаємося, чи судилося йому це зробити…

У трейлері засвітилася вся команда Вічних: Серсея (Джемма Чан), Ікаріс (Річард Медден), Тена (Анджеліна Джолі), Чорний лицар (Кіт Герінґтон), Аджак (Сальма Хайек), Кінго (Кумейл Нанджіані), Фастос (Брайан Тайрі Генрі) , Спрайт (Лія МакХью) і Гільгамеш (Ма Дон-сік).

Режисером картини стала тріумфаторка всіх можливих престижних кінопермій 2020-2021, включаючи “Оскар” і “Венеціанський кінофестиваль”, Хлоя Чжао (“Земля кочівників”). Для неї це буде перший великобюджетний блокбастер в кар’єрі.