Чиновник Дніпра не помічає звалища посеред міста

15.01.2020 09:57   -
Автор:

Історія зі сміттєвим звалищем у Тунельній балці триває.
Михайло Лисенко – директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради. Саме цей департамент здійснює контроль за діяльністю КП УРЕА, через яке утворилося звалище відходів посеред Дніпра (про це вже повідомлялось). Втім, чиновник емоційно заперечує, що в Тунельній балці утворився сміттєвий полігон із будівельного й іншого сміття. Може він не бачив того, що бачать звичайні люди? А може не хоче бачити?!
Похожее изображение
В мережі з’явилось відео, на якому видна дивна реакція можновладця на «незручні» питання журналістки з приводу проблеми в Тунельній балці:
«Михайло Лисенко не хоче відповідати на питання, коли ліквідують стихійний полігон будівельних і побутових відходів в Тунельній балці. При цьому заявляє, що телеканал D1 повинен перед ним вибачитись за начебто те, що я його образила публічно… Тому я вибачилась за гострі питання…» – написала у Фейсбук журналістка дніпровського телеканалу D1 Любов Бурлакова.
Агресивні висловлювання, звинувачення журналістів, погрози судових позовів і заяв у поліцію, і просто втеча – все це реакція Лисенка на питання про діяльність підконтрольного йому КП. Чиновник, мабуть, забув, що працює на громаду Дніпра і отримує від мешканців міста зарплату, а тому повинен звітувати – це його обов’язок.
«Заперечення очевидного, грубість стосовно тих, хто йому на це вказує, атакуючий стиль поводження чиновника, проекція власних мотивів і намірів на супротивника. Все виглядає так, ніби суспільний резонанс у справі смітникового полігону посеред міста Дніпро завдав йому не тільки репутаційних втрат, але й бюджетних», – зауважує в своєму дописі на сторінці «Тунельна Балка: природний парк Дніпра» у Фейсбук Oleksandr Varshavskyi – адміністратор групи.

Раніше також повідомлялося про проблеми екологічного характеру, до яких призвела діяльність КП УРЕА. Шкода, що чиновники міста, замість того, щоб виправляти ситуацію, шукають «таємних замовників» журналістської діяльності і виправдовують свою власну бездіяльність «роздуванням проблеми на порожньому місці».
Днепр. Главное.