Куля проникла доволі глибоко у мозок — лікар про стан підлітка, пораненого на Дніпропетровщині

11.04.2019 19:00   -
Автор:

У Томаківському районі Дніпропетровської області 26-річний сторож тракторної бригади однієї з агрофірм вистрелив у 13-річного хлопця. Дитину у тяжкому стані доставили до обласної дитячої лікарні.
Про це заявив завідувач відділення нейрохірургії обласної дитячої лікарні Володимир Агафонов, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Громадське“.
“Видалені фрагменти костей та свинцевої кулі, яка була випущена із пневматичної зброї. Також видалили внутрішньомозкову гематому. На сьогодні його стан — середнього ступеню тяжкості. Куля проникла доволі глибоко у мозок та зачепила багато мозкових структур”, — розповів лікар.
Поліцейські затримали чоловіка, який вистрелив у хлопця, розповіла речниця ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.
Йому оголосили підозру за нанесення школяру тяжких тілесних ушкоджень.
“За фактом тяжких тілесних ушкоджень тринадцятирічному хлопцеві відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний 26-річний місцевий мешканець затриманий у порядку статті 208. Йому обраний запобіжний захід у вигляді арешту Санкцією статті передбачено покарання від 5 до 8 років позбавлення”, — зазначила речниця.
Ганна Старчевська зауважила, що стрілянина сталася 10 квітня близько 3-ї ночі. Затриманий сказав, що таким чином хотів налякати і перевиховати хлопчика, який, за його словами, не реагував на його зауваження.