Культовий оскароносний Девід Лінч, автор “Твін Піксу”, звернувся до українців

05.09.2020 11:15   -

“Сьогодні про Україну говорить Девід Лінч – найтаємничіший режисер сучасності, володар почесної премії «Оскар» та просто геній”, – такими словами підписали відеозвернення режисера на сторінці Ukraine NOW, сайту про культуру та суспільство.

Сьогодні про Україну говорить Девід Лінч – найтаємничіший режисер сучасності, володар почесної премії «Оскар» та просто…

Опубліковано Ukraine NOW Четвер, 3 вересня 2020 р.

Раніше Девід Лінч кілька разів приїжджав в Україну і знайомив з діяльністю свого фонду, мета якого поширювати техніку трансцендентальної медитації. А ще видатний режисер в захваті від українців.

«Мене звати Девід Лінч, і я тут, аби поговорити про Україну та українців. Я вже двічі відвідував Україну і переконався, що українці чудові. Вони розумні, незламні, вони добре мислять і діють, люблять працювати й доводити справи до завершення, а ще вони знаються на розвагах. Я хотів би колись знову відвідати Україну. Всі, кого я зустрічав під час моїх візитів, мені справді сподобалися як люди. А також я переконався, що жінки в Україні дійсно красиві. Бажаю українцям всього най-найкращого. Дякую за увагу!», – заявив знаменитий оскароносний режисер.

Останній раз Девід Лінч прилітав в Україну в 2017 році , щоб розповісти про особливу медитації, яку практикує багато років. У тому ж році він відкрив в Україні David Lynch Foundation. А в перший раз він прилетів в Україну в 2009 році. Тоді в Боярці він садив з українцями дерева. З тих пір місцеві називають посаджені з режисером дерева алеєю Лінча, – інформує Фокус.

В чем связь между режиссером Дэвидом Линчем и бандеровцами? Часть 2 -  Данила Уськов - ИА REGNUM

Нагадаємо, що серіал Лінча “Твін Пікс” посів перше місце в рейтингу горрор-серіалів всіх часів і народів, складених американським журналом Rolling Stone. Експерти вважають, що, незважаючи на велику кількість містики, проект Девіда Лінча і Марка Фроста ніколи не забував і про людські почуття.

Девід Лінч покидає «Твін Пікс» » «Морс» — Розважально-інформаційний журнал

Як відомо, Девід Лінч – це американський режисер, музикант, художник та актор, який є представником незалежного кінематографа. Фільми Лінча вирізняються елементами сюрреалізму, дивними та відразливими образами, а ще оригінальною музикою. Більшість робіт Лінча досліджують темну сторону життя маленьких міст США. Девід Лінч є одним з небагатьох сучасних режисерів з одразу впізнаваним візуальним і вербальним стилем. Хоч він ніколи не збирав великих кас і не завжди був фаворитом кінокритиків, його творчість породила своєрідний культ.

Мастер: Дэвид Линч