Сім’я криворізьких хабарників з міграційної служби чекає рішення суду

14.12.2015 12:45   -
Автор:

У Кривому Розі начальник одного з районних відділів державної міграційної служби та заступник начальника такого ж відділу в іншому районі міста організували хабарницьку схему, яку викрили та намагаються довести в суді працівники Військової прокуратури.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу відомства.
Встановлено, що зазначені особи, які є рідними братом та сестрою, створили систему одержання хабарів від громадян, які потребували послуг міграційної служби (оформлення та видачі паспортів, внесення в них необхідних даних тощо).
Після затримання чиновників за місцем їх роботи та у належних їм об’єктах нерухомості вилучено грошові кошти, у тому числі в іноземній валюті, на загальну суму понад 500 тисяч гривень.
За рішенням суду для обох підозрюваних було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, втім жінку, після внесення застави у розмірі 740 тисяч гривень, випустили на волю.
Державне обвинувачення у суді підтримуватиме військова прокуратура Криворізького гарнізону Південного регіону України.
Довідково:
Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.