Крим НАШ був, є і буде: флешмоб про наші спогади та плани на майбутні подорожі звільненим українським Кримом

30.07.2020 13:31   -
Автор:

В Instagram запустили флешмоб спогадів про Крим, – розповідає Крим. Реалії.

Всі небайдужі українці, які пам’ятають та люблять український чарівний Крим, закликають ділитися своїми спогадами, своїми світлинами з Криму до окупації нашого півострову московщиною.

«Ми стали забувати, як влітку проводили тижні, а то й місяці в різних куточках Криму. Як пробували пахлаву і свіжі фрукти. Як разом із батьками або друзями відчували себе вільними і щасливими. То який він –​ наш Крим? Яким був і яким його пам’ятаємо?» –​ йдеться у повідомленні організаторів флешмобу.

Український медіа-ресурс «Cвідомі» запустив в Instagram онлайн-флешмоб під назвою «Ті ночі в Криму тепер кому». Користувачів соцмережі закликають публікувати фотографії та ділитися спогадами про Крим. Для того, щоб взяти участь, треба просто викласти пост в Instagram про ваші спогади, пов’язані з Кримом, і додати хештег зі словами «Ті ночі в Криму тепер кому».

Можна написати не лише про минулі враження, а й поділитися своїми планами на майбутні подорожі звільненим Кримом, куди б ви хотіли поїхати знову, або відвідати незнайомий вам куточок, який ви не встигли побачити через московську нахабну агресію.

Автор – Боніфацій