Кремль має колосальний компромат на Тимошенко, – Палій

19.11.2018 14:00   -
Автор:

Президент РФ Володимир Путін робить ставку на Юлію Тимошенко на президентських виборах в Україні. Про це в ефірі “Прямого” заявив політолог Олександр Палій, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
“Путін буде ставити на всіх крім Порошенка. Тому що з нинішньою владою в Путіна трапляється одне фіаско за іншим. Не вдалося перемогти у війні, не вдалося зламати економічно Україну — навпаки, наша інтеграція до Європи зростає — не вдалося нав’язати свої “митні союзи” і так далі”, – пояснив політолог.
За словами Палія, Путін підтримуватиме інших кандидатів у президенти, зокрема лідерку “Батьківщини”.
“Чому Тимошенко? Тому що на неї є колосальний компромат з боку Росії після укладення газових угод. Та й взагалі, Тимошенко в газовій темі з РФ, з “Газпромом” з 90-х років. Я впевнений, що там безліч записаного різноманітного компромату на Тимошенко. Вона дуже зручна для Путіна. І ми бачили, що Тимошенко не змогла встояти проти Путіна півгодини на переговорах, коли підписувалася газова угода — все було просто миттєво зроблено, миттєво здійснена капітуляція і яка коштувала Україні колосальних ресурсів. За даними “Нафтогазу” — 36,6 мільярдів доларів була втрата України по ціні на газ і втраті за транзит”, – сказав політолог.
Він додав, що у політиці Тимошенко пішла на дуже багато компромісів, що зробило її дуже вразливою для тиску та компроматів.