Король інстаграму – Кріштіану Роналду

05.01.2021 10:17   -

Роналду вже мав рекорд, що є найбільш популярною особистістю в мережі обміну фотографіями Instagram. Але португальський форвард ще більше зміцнив свій рекорд, ставши першою людиною, яка за вихідні зібрала 250 мільйонів підписників на сайті соціальних мереж, – повідомляє republicworld.

Cristiano Ronaldo Reacts After Becoming First to Reach 250 Million  Instagram Followers - ZEE5 News

Ще одна цікава статистика проливає світло на його масові підписки в Instagram. Загальна кількість підписок на 20 клубів Прем’єр-ліги в Instagram становить 150 мільйонів підписників. Цифра не перевищує щонайменше 100 мільйонів підписників Кріштіану Роналду в Instagram. Серед статистики клубу Прем’єр-ліги в Instagram “Манчестер Юнайтед” лідирує з 38,5 мільйонами підписників. 

Пост Кріштіану Роналду про Марадону найбільше сподобався в 2020 році

Окрім важливого етапу підписників Кріштіану Роналду в Instagram, на перший план вийшли деякі інші статистичні дані. Пост Роналду про загибель великого аргентинського футболу Дієго Марадони отримав найбільше вподобань в Instagram, точніше – 19,7 мільйона. Цікаво, що звіт Forbes свідчить про те, що колишня суперзірка “Реала” заробляє 1 мільйон доларів на публікації в Instagram.

Крім того, дружина Роналду Джорджина Родрігес в Instagram також має 22,9 мільйона підписників. Окрім Роналду, його суперник і легенда Барселони Ліонель Мессі посідає сьоме місце в списку найбільш відстежуваних особистостей в Instagram із 174 мільйонами підписників у соціальній мережі. 

ESPN FC on Twitter: "Cristiano Ronaldo becomes the first person to reach 250  million followers on Instagram ????… "

 Маючи всього 758 голів, п’ятикратний переможець “Золотого м’яча” випередив великого бразильського футбольного бомбардира Пеле – 757 офіційних голів. 

Він поступається лише офіційному акаунту самої соцмережі, на яку підписано 382 млн чоловік.

За спортсменом йде співачка Аріана Гранде, на яку підписано 214 млн чоловік.

Ariana Grande x Lipsy exclusive interview

Третє місце у голлівудського актора Дуейна «Скелі» Джонсона – в нього 209 млн підписників.

Как накачаться до уровня Дуэйна Скалы Джонсона: режим тренировок и питание  – «СпортМеню»

В десятку найпопулярніших акаунтів увійшли:

  • Кайлі Дженнер
  • Селена Гомез
  • Кім Кардашьян
  • Ліонель Мессі
  • Бейонсе
  • Джастін Бібер

Фотографія Роналду з Дієго Марадоною, опублікована в день смерті останнього, набрала 19,7 млн лайків і стала найпопулярнішою публікацією в 2020 році, відзначає Esquire.