Константин Павлов: “Кривому Рогу нужна уверенность в завтрашнем дне”

28.11.2014 17:00   -
Автор:

В наших обзорных статьях мы напоминаем избирателям, что обещали уже победившие кандидаты-мажоритарщики в своих программах, и чего следует ожидать жителям округов, в которых избирались парламентарии.
Об этом пишет интернет-издание «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
В этот раз вспомним программные тезисы победителя на 31 округе – самовыдвиженца Конастнтина Павлова:
“Кривому Рогу потрібні: впевненість у завтрашньому дні, збереження історичної спадщини та гідний рівень життя. Від Вашого вибору залежить доля конструктивних змін, що відбуватимуться у нашому місті у найближчому майбутньому. Як корінний криворіжець, я прагну миру, стабільності та оновлення міста, у якому я народився, живу і працюю, міста, у якому живуть моя родина, батьки та друзі.
ВПЕВНЕНІСТЬ У ЗАВТРАШНЬОМУ ДНІ
Кривий Ріг потребує впевненості у завтрашньому дні. Настав час для подолання внутрішніх суперечок та початку діалогу, результатом якого стане створення у місті високого рівня життя.
Мої цілі:
З метою збільшення фінансування соціальних та актуальних питань міста, збільшити економічні повноваження місцевих громад, щоб 25% податку на прибуток підприємств залишалися у Кривому Розі.
Для вирішення екологічних проблем Кривбасу повернути 50% екологічного збору у місто.
З метою недопущення надзвичайних ситуацій та техногенних катастроф у місті, забезпечити системне фінансування і контроль над виконанням програми моніторингу підземних пустот.
Добитися повернення пенсійного віку для чоловіків – 60 років, для жінок – 55 років.
Підвищити надбавки за престижність педагогічної та лікарської праці до 100%.
Армія має бути професійною, контрактною та високооплачуваною.
Для забезпечення захисту інтересів вкладників і кредиторів банків, добиватися впровадження системи компенсаторів з боку Національного Банку України та уряду при значних коливаннях курсу національної валюти.
Добиватися реалізації державної програми з надання мешканцям та суб’єктам господарювання довгострокових кредитів на рівні європейських банків 5% річних.
ЗБЕРЕЖЕННЯ ІСТОРИЧНОЇ ПАМ’ЯТІ КРИВОГО РОГУ
Кривий Ріг – місто-трудівник, що має свою неповторну долю та історію. Багато славних синів та дочок примножували його трудову славу, захищали від навали німецько-фашистських загарбників під час Великої Вітчизняної війни. А потім – працювали для його відбудови.
У час, коли на українську землю прийшло незнане до того лихо – Чорнобильська катастрофа 1986 року, криворіжці в перших рядах добровольців ліквідовували наслідки аварії.
Мої цілі:
Збереження історичної правди про Велику Вітчизняну війну.
Самостійна гуманітарна політика і збереження пам’ятників міста.
Створення «Чорнобильського літопису криворізької слави».
Збереження музеїв історичної та трудової слави Кривого Рогу.
ГІДНИЙ РІВЕНЬ ЖИТТЯ
Настав час припинити політичний радикалізм та економічні експерименти. Кривому Рогу потрібні нововведення, що стануть основою для побудови високого рівня життя у місті.
Мої цілі:
Встановити мораторій на підвищення комунальних тарифів.
Впровадити міську програму енергоефективності, що дозволить криворіжцям сплачувати за тарифи ЖКГ менше коштів.
Підтримати створення індустріального парку «Кривбас», що забезпечить людей понад двома тисячами нових робочих місць.
Надати медичним закладам міста сучасне обладнання. Забезпечити гарантовану, якісну і безкоштовну медичну допомогу та діагностування кожному мешканцю міста.
Відремонтувати міські дороги та побудувати нові зони відпочинку.
Забезпечити продовження реалізації програми своєчасного ремонту, заміни та модернізації ліфтів у житлових будинках.
Сьогодні ми всі спільно маємо взятися за побудову більш сучасного та комфортного Кривого Рогу. Зберігаючи кращі надбання наших батьків та дідів, запроваджувати високі стандарти життя, аби із впевненістю дивитись у майбутнє. Ми повинні навчитися чути та відкрито дивитися один одному в очі.
Повернемо Кривому Рогу героїчну славу, а нашим землякам – спокій та упевненість у завтрашньому дні!”