Команда волонтерів відкриває предметно-документальну виставку з зони АТО

20.05.2015 17:48   -
Автор:

Дніпропетровська Центральна міська бібліотека прийматиме предметно-документальну виставку з зони АТО.
ЩО БУДЕ ПОКАЗАНО НА ВИСТАВЦІ : уламки від смерчей, градів, ураганів, хвостовики, тубуси, ракети, танкові снаряди та багато інших вбивчих “екземплярів”…
Також на виставці ви зможете побачити паспорти російських солдат, які загинули в бою 23 січня під ДАП, російські прапори, шеврони ополчення. А також почути історії від волонтерів, які безпосередньо “живуть” на війні і зможуть розказати про кожен експонат.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
«На жаль, більшість людей звикли до того, що на Сході йдуть бойові дії. І слова “війна”, “АТО”, “сьогодні ми втратили двох воїнів”, “вчора було важко поранено чотирьох бійців” – сприймаються, деякими, вже як “норма”.
Цією виставкою ми б хотіли добитися в людях, які живуть в 200км від зони АТО, почуттів та емоцій. Різних, але таких, які зможуть нас ще більше об’єднати.
Ми б хотіли, щоб ви зрозуміли, що на Сході далеко не “АТО”. Що на сході йде війна, яка забирає життя наших хлопчиків експонатами, які будуть надані на виставці.
Ви зможете торкнутися уламків, від яких не рятують ні каски, ні броніки, ні бліндажі…
Ви зможете на трошечки перенестися у іншу реальність сьогодення України.
Чекаємо вас 23 травня о 12:00 на Леніна 23.
Давайте помовчимо про війну разом?…», – зазначається у повідомленні.
Виставка безкоштовна і буде триватиме місяць. Проте, організатори сподіваються, що після перегляду експонатів, людям захочеться передати воїнам будь-яку грошову допомогу, яка потім перетвориться на оптику, амуніцію та інші життєвонеобхідні речі на війні.
Також на виставці ви зможете більш детально ознайомитися з роботою та командою волонтерів Армії SOS.
Деталі за тел.: 068 710 52 54, 093 957 74 16.