Коломойський не планує найближчим часом створювати власну політичну силу

23.03.2015 07:55   -
Автор:

чГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський вважає, що в Україні повинні з’являтися нові політичні сили та рухи, однак створювати власний політичний проект очільник Дніпропетровщини найближчим часом не планує.
Про це Ігор Коломойський розповів в ексклюзивному інтерв’ю програмі ТСН.Тиждень, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
«Я не є великим фаном ідеї створення політичного проекту. На цьому етапі. Якщо ж доведеться чи щось мене змусить. Ніколи не кажи: “Ніколи!”. Але думок про створення немає. Хоча вважаю, що в нас повинні бути нові політичні сили, нові політичні рухи», – наголосив губернатор.
Він додав, що почав цікавитися політикою в останні роки через бурхливі політичні події в Україні. Зокрема, коли впала система влади Януковича, яка вважалася непохитною.
Читайте також: Коломойскому приписывают создание новой группы в Раде
«Вважаю, що в Януковича була головна стратегічна помилка – аби він тоді підписав угоду про асоціацію України з Євросоюзом, то був би він президентом до 2020 року. І ніяких Революцій Гідності не сталося б, і не було б цього конфлікту, і не було б смертей людей. Минув рік і нам сьогодні є над чим замислитися і є що проаналізувати… Хоча, хочу ще раз сказати, що повністю провина лежить на Януковичу. Він здійснив трагічну фатальну помилку, яка поламала все його життя і поламала, на превеликий жаль, спотворила, знищила життя тисяч людей. І фактично довела нашу країну до грані розвалу. Це така ціна однієї помилки», – сказав Ігор Коломойський.
Читайте також: Нынешний губернатор контролирует бывшего?