Київський марафон 2020 відбудеться онлайн

30.10.2020 18:43   -

11-й Київський марафон “WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON” цьогоріч проведуть 31 жовтня – 1 листопада в онлайн-форматі. В рамках заходу можна навіть пробігти дистанцію з песиком, – повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Точний час і маршрут забігу кожен учасник визначає для себе самостійно, тож головні вулиці Києва не перекриватимуть. Усе що потрібно – це зареєструватись на сайті та завантажити будь-який біговий додаток (Strava, Endomondo, Nike+, TOMTOM mysport, Movescount, Polar Flow, Garmin connect, FitBit та ін.).

Реєстрація на марафон досі триває. Наразі зареєструвалися учасники з 37 країн світу. Вони зможуть пробігти різні дистанції залежно від рівня своєї підготовки: 21 км, 10 км або Jaffa Mini Marathon 4,2 км. Для участі в марафоні 31 жовтня-1 листопада необов’язково буде приїжджати до Києва, його можна пробігти практично будь-де.

Wizz Air Kyiv City Marathon – Бути переможцем!

Тим не менш, у Києві на Трухановому острові у ці дати буде організована стартово-фінішна зона, де київські бігуни зможуть перевдягнутися, залишити речі у камері схову та стартувати під аркою, як у докарантинні часи. Утім, спільного старту не буде, а бігуни дотримуватимуться дистанції та усіх карантинних норм.

Долучитися до забігу і здобути медаль може кожен, незалежно від рівня своєї спортивної підготовки.  Усі бігуни, які подолають дистанцію, здобудуть медалі, які приїдуть до них поштою.

New Run - Posts | Facebook