Капітальний ремонт Набережної Перемоги вже виконано на 40 %

18.06.2020 07:19   -

У Дніпрі триває капітальний ремонт Набережної Перемоги. Роботи першої частини ділянки протяжністю трохи більше ніж 2 км – від вул. Космічної до клубу «Бартоломео» – виконано на 40 %. Її планують здати у вересні, до Дня міста.

За проєктом серед іншого буде зроблено алею, тротуари, велодоріжки, зовнішнє освітлення, місця для паркування, зони відпочинку з лавочками та урнами. Також висадять дерева, укладуть газони із автоматичною системою поливу. А ще перевлаштують зупинки громадського транспорту, встановлять вбиральні.

За словами головного інженера проєкту Андрія Матвєєва, усе роблять з урахуванням безбар’єрності: «Усюди буде безпорогове планування, безбар’єрний доступ до зупинок транспорту, паркомісць тощо. Обов’язково будуть зони, де можна відпочити на лавочках».

IMG_7662.JPG
IMG_7654.JPG

Гендиректор фірми-підрядника Олег Логвиненко зазначив, що усе йде за графіком: «Уже майже закінчуємо встановлювати гранітні бордюри. Починаємо сьогодні укладати плитку на пішохідній зоні. Вона буде як бетонною, так і гранітною. Проведена система автоматичного поливу. Висаджено частину дерев із понад 600 запланованих. Це клени, сакура, платани. Тривають підготовчі роботи з улаштування велодоріжок, тротуарів», – додав Олег Логвиненко.

IMG_7625.JPG
IMG_7615.JPG