Кандидат від Загіда Краснова провокував ДТП, в якому могли загинути діти

17.10.2020 10:03   -
Автор:

Інцидент стався ще минулого року на трасі під Запоріжжям – водії двох елітних джипів Тойота Прадо намагалися обігнати по зустрічній смузі колону автобусів, які перевозили дітей в супроводі екіпажу Патрульної поліції. Як з’ясувалося пізніше, один з водіїв позашляховиків був п’яний. Тим самим мажори грубо порушили правила дорожнього руху і спровокували ДТП, в якому могли постраждати діти.

Коли поліцейські перешкодили обгону, водії джипів заблокували поліцейську машину і почали принижувати патрульних, про що повідомляли ЗМІ. Одним з хамів-водіїв, за повідомленням очевидців, був Вадим Полішко – кандидат в депутати міськради Дніпра від партії Загіда Краснова. Номери машини, водій якої провокував ДТП за участю дітей, збігаються з номерами авто, біля якої на фото позує кандидат від Краснова Полішко і його друзі.

Полішко з друзями біля тої самої машини, що була в ДТП

Як повідомляла Патрульна поліція, винуватців обурливого інциденту затримали в Запоріжжі. Один з водіїв перебував в стані сп’яніння, але відмовився пройти огляд. На “мажорів” склали протоколи за ненадання переваги автомобілю поліції, за створення аварійної ситуації і п’яну їзду.

Кандидат від Загіда Краснова Вадим Полішко наляканий тим, що напередодні виборів пригадують скандальні подробиці його поведінки, і ніяк не коментує хамський інцидент. Сам Загід Краснов також не дає пояснень з приводу обурливої поведінки наближених, яких він намагається провести у владу.

У Дніпрі люди обурені і вимагають негайно зняти з виборів “мажора” від Загіда Краснова, який ледь не влаштував трагедію за участю дітей.

Відзначимо, що подібна поведінка з боку підопічних Загіда Краснова і вседозволеність на дорогах не дивують, оскільки сам бізнесмен і його син подають їм поганий приклад. Нещодавно Руслан Краснов припаркував свій броньований джип біля ресторану батька прямо на пішохідній зоні, перегородивши дорогу пішоходам.