Юрій Береза запропонував відновити ядерну зброю в Україні

01.10.2014 09:51   -
Автор:

На сьогоднішньому етапі найважливішим завданням партія вважає відновлення територіальної цілісності України, звільнення її від терористів, іноземних військ та найманців, встановлення належного контролю за державним кордоном та забезпечення його недоторканності.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ГЛАВНОЕ».
Командир полку «Дніпро-1», який значиться у лавах партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» під №10, Юрій Береза наголосив, що Стратегія національної безпеки України має бути оновлена. «За 23 роки незалежності Україна так і не створила національної армії. Перше і головне завдання нашої команди у Верховній Раді – створити її. Друге завдання – створення національної міліцїї. Не може армія виконувати функції міліції і навпаки. Третє завдання – створити резервну армію. Всі чоловіки України, які не потрапляють до лав національної армії, національної міліції, мають бути задіяні в резервній армії» , – повідомив Юрій Береза.
Командир полку «Дніпро-1» також висловив власну ідею відновлення ядерної зброї в Україні, що, на його думку, в умовах нинішньої агресії зі сторони Росії є необхідним.