Євген Удод привітав Дніпропетровщину зі святом Покрова Пресвятої Богородиці

14.10.2014 13:08   -
Автор:

14 жовтня у свято Покрова Пресвятої Богородиці голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод передав Свято-Успенському собору ікону Святого великомученика Георгія Побідоносця. Чудотворний образ був написаний на Афоні спеціально для усіх прихожан храму.
Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ».
«Вітаю усіх жителів Дніпропетровщини зі святом Покрова Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва. Наразі, в нашому регіоні є чимало продовжувачів козацьких традицій. І мені приємно відзначити, що сьогодні козацькі товариства Дніпропетровщини роблять значний внесок у збереження історії, пам’яті наших національних традицій. Свято Покрови Пресвятої Богородиці особливо близьке православному населенню нашого регіону. Воно нагадує нам про головні життєві цінності: любов до ближніх, милосердя, справедливість. Це свято духовно об’єднує наш народ. У цей день хочу побажати усім жителям Дніпропетровщини єдності та добра, здоров’я, щастя, незламної віри в Україну та її народ, надії та любові», — йдеться у вітальному листі Євгена Удода.
Покрова Пресвятої Богородиці — християнське і народне свято, відзначається 14 жовтня і посідає почесне місце серед пошанованих свят в Україні.