Які зміни потрібно внести до законодавства, аби покращити життя у Дніпропетровську?

15.04.2015 17:02   -
Автор:

Які зміни потрібно внести до законодавства, аби покращити життя у Дніпропетровську? Аби отримати достовірну відповідь на це важливе питання Експерти Реанімаційного Пакету Реформ зустрілися з громадськістю міста, передає 9 канал.
Вислухали пропозиції людей та розповіли про заплановані реформи, які покликані полегшити життя населення. РПР — це експертна спільнота, об’єднання людей, які вірять у те, що зміни на краще в Україні можливі. Аби невідкладні для країни реформи якомога швидше були прийняті у Верховній Раді, представники РПР залучаються підтримкою громадськості. Наразі найрезонанснішим є законопроект щодо децентралізації.
“Що є в основі децентралізації, що це таке? Це об’єднання маленьких сіл в більші центри, де буде більша кількість населення, для того, аби мати можливість назбирати достатню кількість податків для забезпечення базових потреб. Це первинна медицина, перша медична допомога та середня освіта. Тобто є можливість акумулювати ці податки самостійно, і уникнути цих трансферів нагору і вниз: самостійно розпоряджатися своїми коштами”, — каже Вадим Міський, координатор експертних груп Реанімаційного Пакету Реформ.
Читайте також: В Днепропетровске не знают своих депутатов и любят политические новости, – исследование