Якби я турбувався про рейтинги, то нічого не робив би – Порошенко

17.12.2018 16:15   -
Автор:

Рейтинг держави Україна залежить від того, яке місце зараз Україна займає в міжнародній політиці.
Про це президент України Петро Порошенко заявив від час прес-конференції, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Прямий“.
“У нас на сьогоднішній день, на жаль, ситуація така, що всі політики мають негативний рейтинг. І відмінність – це 1-2-3%. Але я під час своєї президентської каденції, якби турбувався лише про рейтинги, нічого б не робив. Бо рейтинг держави Україна залежить від того, яке місце зараз Україна займає в міжнародній політиці. І ви побачили, що Україна зараз є активним суб’єктом міжнародної політики, що на сьогоднішній день внаслідок зовнішньої політики, яку я провожу, значно зросли рівень підтримки і, до речі, рейтинги.
Читайте також: Порошенко озвучил план действий для Украины на следующие 5 лет
Подивіться рейтинги Світового банку, подивіться оцінки міжнародних фінансових організацій, і ви переконаєтесь в тому, що коли об’єктивно підходять до оцінки ефективності діяльності, в тому числі української влади, вони значно відрізняються від того, що висвітлюється всередині України. Але ми демократична країна, і можуть робити все, що завгодно.
Подивіться на рейтинги армії. І на сьогоднішній день це є найбільш авторитетна структура, яка має баланс довіри/недовіри більше 40%. Подивіться на рейтинги церкви. А я впевнений, що після вчорашнього рішення, після вчорашнього Собору це точно викликає довіру українських громадян.

От про ці рейтинги я готовий, в тому числі, з вами говорити. І тоді порівняєте, і ми будемо казати, що те, що на сьогоднішній день робиться, реформується, – ми точно будемо мати позицію, що це працює на користь України”,- заявив президент.