Європейський лоукостер Vueling запускає рейси із Києва до Парижу

22.10.2021 06:20   -

Іспанська лоукост-авіакомпанія Vueling запускає рейси з Києва до Парижу. Вони розпочнуться з 5 грудня, – повідомляє сайт авіакомпанії.

Авіакомпанія літатиме з Києва до Парижу двічі на тиждень. У грудні рейси будуть у різні дні, а у січні — у вівторок та неділю.

У Києві компанія використовуватиме аеропорт «Бориспіль», а у Парижі — аеропорт «Орлі», який розташований за 14 кілометрів від столиці Франції. Найдешевші квитки коштують 30 євро в один бік.

12 жовтня Україна і Євросоюз підписали угоду про спільний авіаційний простір — вона дозволить європейським компаніям літати на внутрішніх українських рейсах і приведе у країну більше лоукостів.

Найдешевші квитки Київ-Париж на рейси Vueling продаються за тарифом Basic. Він включає перевезення одного місця в салоні літака з габаритами до 40х30х20 см і однієї валізи в багажі. Його розміри не повинні перевищувати 55х40х20 см, а вага – 10 кг.

Розклад рейсів Vueling Париж-Київ-Париж:

  • виліт з Парижа о 06:55, приліт до Києва о 11:05, вівторок, неділя
  • виліт з Києва о 12:10, приліт в Париж о 14:35, вівторок, неділя

Запуск рейсу Київ-Париж лоукостером Vueling став можливий після того, як 12 жовтня Україна і Євросоюз підписали угоду про відкрите небо. В рамках першого етапу імплементації договору авіакомпанії ЄС і України зможуть літати по будь-яких маршрутах між країнами необмежену кількість разів.