Якщо нудно на карантині – відвідайте музей чи оперу… онлайн

16.03.2020 19:52   -
Автор:

Запровадження карантину не просто приносить незручності, але й ставить давно відоме людині питання – чим зайнятись? Стрімке поширення коронавірусу в Італії частково було пов’язано із тим, що італійці спочатку відмовлялись дотримуватись карантину і уникати масових заходів – жаліючись на нудьгу, вони подовжували відвідувати ринки, театри, музеї та інші людні місця.
Українці вміють нудьгувати не гірше за італійців, а тому питання «Чим зайнятись, перебуваючи на карантині?» – актуальне і для нас.
Сучасні технології дозволяють переглянути світові шедеври мистецтва, не виходячи з дому і не піддаючи своє життя ризику.
Наприклад, ряд відомих світових музеїв відкрили у вільному доступі перегляд своїх галерей та експонатів. Серед них є найвидатніші музеї світу – Метрополітен Музей (Нью-Йорк), Національний музей натуральної історії (Вашингтон), Лувр (Париж), Британський музей (Лондон) та інші.
Картинки по запросу
Також, на час карантину через коронавірус із 15 березня Віденська державна опера відкрила для вільного перегляду свої відео-архіви і транслюватиме записи попередніх виступів опери і балету щодня через потокову платформу www.staatsoperlive.com.
Картинки по запросу
Багато цікавого можна знайти в сучасному світі – за бажання, нудьгувати не доведеться!