Як у Дніпрі буде організовано роботу транспорту на поминальні дні

21.04.2020 16:17   -
Автор:

На поминальні дні у Дніпрі не буде додаткових автобусів громадського транспорту для підвезення людей до кладовищ.
Про це під час пресконференції 21 квітня повідомив директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.
«Відповідно до рішення Священного синоду Української православної церкви, поминальні дні після Великодня було перенесено на Троїцьку батьківську поминальну суботу – 6 червня. Тож додаткових автобусів до кладовищ, як це було зазвичай, не буде», – зазначив Ігор Маковцев.

Також директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури повідомив, що із 23 квітня у Дніпрі буде змінено маршрут тролейбуса № 12. Він курсуватиме від вул. Глінки до кільця на вул. Космічній. Це пов’язано із модернізацією тягової підстанції.
«Аби усі працівники критичної інфраструктури, які мешкають на ж/м Перемога, могли доїхати на роботу, буде посилено роботу спецрейсів на автобусному маршруті № 62. Інтервал руху у піковий час буде зменшено з 8-10 хвилин до 5. Також на тролейбусному маршруті № 10, сполученням «житловий масив Перемога-5 – площа Соборна», курсуватимуть два тролейбуси із автономним запасом ходу. Інтервал руху в піковий час становите 24 хвилини», – зазначив Ігор Маковцев.
Водночас видано понад 142 тис. спеціальних квитків працівникам критичної інфраструктури міста. Нові звернення стосуються найчастіше заміни перепусток: через прийняття на роботу нових працівників або через псування карток.
За інформацією прес-служби ДМР