Як міський транспорт Дніпра провів масовану ракетну атаку

29.12.2022 19:47   -

КП «Дніпровський електротранспорт» виконав поточний ремонт 5 трамвайних вагонів та 3 тролейбусів, а також аварійно відремонтувало 2 трамвайні вагони.

Протягом дня було здійснено капремонт 25 м трамвайної колії та відремонтовано 20 рейкових стиків.

Задля виходу трамваїв на маршрути вночі було очищено від бруду 78 стрілочних переводів.

Для евакуації рухомого складу після знеструмлення тягових підстанцій виконано 20 аварійних оперативних перемикань. Планово проведено роботи на 2 підстанціях.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні також виконав технічне обслуговування 16 вагонів та усунуло 5 течій підземних вод. Перевірена апаратура тунельного зв’язку.

Виконано щоденний огляд 7 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Проведено міжремонтне обслуговування розподільчих мереж та світильників службових та виробничих приміщень, капітальний ремонт мережі освітлення та полоси заземлення.

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні здійснював ремонт кнопки виклику зеленого сигналу для пішоходів на 1 світлофорному об’єкті. Встановили табличку «зелена стрілка» на рівні червоного сигналу світлофора на світлофорному об’єкті на вул. Марії Кюрі. Також проведено техобслуговування дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 462 штрафи та евакуювала 17 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 16 звернень громадян.