Геннадій Корбан: «Ми постійно посилюємо лінії оборони Дніпропетровщини»

13.05.2022 15:55   -

Ситуація у Дніпропетровській області стабільна. Оборона регіону постійно укріплюється. Про це керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан повідомив в ефірі телемарафону на каналі «ДніпроTV» 13 травня: «Ми постійно посилюємо лінії оборони. На фронт під’їжджає (а подекуди вже працює) імпортна техніка. Насамперед — артилерія. Це дає великі надії»

Геннадій Корбан також зауважив, що ризикованими точками для ворожих обстрілів залишаються комунікації — мости, адміністративні будівлі. Тож він порадив містянам за можливості не перебувати біля цих місць. 

Крім цього, коментуючи питання пального, керівник Центру тероборони Дніпра зауважив, що його запаси були зроблені заздалегідь: «Те, що стосується медицини, військової медицини, військової логістики та підрозділів, зокрема, тероборони — для цього є пальне. Є резерви. Ми його видаємо, але контролюємо витрати. Так само ми заправляємо громадський транспорт. Нині дуже висока вартість палива. Тож, якщо оператори громадського транспорту почнуть самостійно десь купувати його, то вартість проїзду здорожчає чи не в десятки разів». 

За його словами, міськрада Дніпра заздалегідь придбала пальне, аби мати запас для громадського транспорту і таким чином утримувати ціни на проїзд.