Громаді Солонянського району представили новопризначеного голову РДА

25.05.2015 20:00   -
Автор:

Радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Гліб Пригунов представив громаді голову Солонянської райдержадміністрації Петра Швеця. Новопризначений керівник вже має досвід роботи на державній службі. Зокрема, на посаді голови Солонянської РДА він працював у 2005-2009 роках.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
«Наше спільне завдання сьогодні продемонструвати, що обласна і місцева влада працюють єдиною командою. Ця команда – відкрита для людей і стане захисником прав та інтересів мешканців області. Разом ми забезпечуватимемо мирне життя, розвиватимемо території. В процесі децентралізації, який сьогодні проходить країною, влада на місцях має отримати такі повноваження, які значно підвищать можливості розвитку територій та задоволення потреб територіальних громад», – сказав Гліб Пригунов.
Як зазначив Петро Швець, громада вже давно потребує змін, вона готова розвиватися. «Ми будемо постійно вести діалог з громадськістю Солонянського району – залучати її до вирішення питань, які наболіли у жителів. Разом крок за кроком ми йтимемо до європейських стандартів життя», – сказав він.
Петро Іванович Швець – уродженець села Новопокровка Солонянського району. Має дві вищі освіти – закінчив Київську вищу школу МВС СРСР імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство», а також Запорізький державний педагогічний інститут за спеціальністю «Фізичне виховання».
Свій професійний шлях на державній службі розпочав ще у 1975 році завідувачем відділу по фізичній культурі та спорту Солонянського райвиконкому. 17 років працював в органах внутрішніх справ. У 2004 році став начальником відділу реформування агропромислового комплексу управління сільського господарства і продовольства Солонянської РДА. У квітні 2005 року призначений головою райдержадміністрації. Цю посаду Петро Швець займав до грудня 2009 року.
Завтра, 26 травня, будуть представлені ще 3 голови райдержадміністрацій – Синельниківської, Павлоградської та Межівської.
Читайте також: Днепропетровский облсовет обязан признать «ДНР» и «ЛНР» террористами, – УДАР