Гривня продовжує слабшати відносно долара

23.07.2020 12:08   -
Автор:

Гривня “летить”, політ нормальний, падаємо, але завдяки новій владі зможемо програти її (гривню) в казино вже легально, а також заробити продавши землю, аби не платити податок у 6 тисяч гривень за пай. Пристебніться, турбулентність, завдяки бездарним пілотам, посилюється.

Гривня п’ятий день поспіль ослабла до долара, – повідомляє УНІАН.

23 липня Національний банк встановив офіційний курс гривні до долара США на рівні 27,78 гривні/долар, тобто гривня п’ятий день поспіль ослабла до долара – цього разу на 12 копійок у порівнянні з попереднім показником.
Згідно з даними на сайті НБУ, офіційний курс гривні до євро на сьогодні встановлено на рівні 32,19 гривні/євро, тобто гривня ослабла до євро на 52 копійки в порівнянні з попереднім показником.

Але гривня втрачає не лише проти класичних орієнтирів, але й проти інших валют – українська грошова одиниця подешевшала й валюти інших країн. Польський злотий коштує 7 грн 27 коп., ціна чеської крони 23 липня 1 грн 22 коп., а фунт стерлінгів коштує 35 грн 35 коп.

Що це за тенденція? Які причини? Чи це наслідок звільнення Смолія, який не піддавався тиску, чи це вже заслуга нового голови, який на догоду зеленій моновладі дозволяє слабнути національній валюті, адже здешевлення гривні вигідне для виконання бюджету, а також олігархам, які торгують за кордон переважно сировиною.

А те, що люди збідніють при цьому, то й не біда, нічого бавитися поїздками, особливо під час карантину, та купівлею техніки й ґаджетів, завдання українців працювати на олігархів моновлади, сплачувати за електрику, газ, паливо тощо – олігархам, дивитися канали олігархів, а на каналах дивитися їхнє безперервне шоу, відосіки та фільми від моновлади, навіть якщо це парламент, уряд і офіс президента, – це все наразі шоу олігархів за яке українці самі проголосували, натомість отримали славнозвісне «Дякую, дуже дякую».

Що ж, незабаром місцеві вибори, якщо оберемо брехливих невігласів, які нічого не обіцяють, або обіцяють балачками закінчити війну чи піти з посади у разі порушення закону, або обіцяють не жити на державній дачі, їздити без кортежей, але нічого не виконують, окрім безглуздого перейменування адміністрації на офіс, продажу землі та легалізації азартних ігор. То отримаємо, окрім розвалу зі столиці, ще й руїну на місцях.

ДумайТЕ!!!

Автор – Боніфацій