Гончарук відреагував на скандальні записи

16.01.2020 16:30   -
Автор:

Очільник Уряду Гончарук дав коментарі з приводу оприлюднених аудіо записів про нараду, нібито, Прем’єр-міністра із представниками НБУ.
Нагадаємо, що на оприлюднених записах Олексій Гончарук обговорює компетенцію Президента Зеленського і певні економічні проблеми.
– «Від самого початку проти команди Президента і уряду працюють багато осіб, яким би хотілося, щоб нам нічого не вдалося. Щоб Україні не вдалося. Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію і перекривати потоки», – сказав Гончарук з цього приводу у своєму відео-зверненні, що розмістив, зокрема, ресурс Корреспондент.net.
Також із приводу записів свої коментарі дав Офіс Президента – заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів спростовує свою участь в “нараді у прем’єра Олексія Гончарука”:
– «Будь-хто, знайомий зі мною, скаже, що на плівках не мій голос і не мій стиль спілкування», – заявила вона.

В керівництві партії “Слуга народа” вважають, що за появою даних записів стоїть Коломойський, повідомляє сайт LIGA.net
Усунення Гончарука з посади поки не передбачається, втім зрозуміло, що Монобільшість “Слуги народу” не є монолітом і ми спостерігаємо прояви боротьби різних інтересів у цій політичній сили.
Днепр. Главное