Головна популістка дня: Тимошенко, яка закладає тарифну бомбу під Зеленського

10.07.2019 10:15   -
Автор:

Номінується лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко, яка заклала тарифну бомбу під Зеленського.
Її номінувала група “Антипопулісти” у соцмережі Facebook, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Новий президент має врахувати рішення Шостого апеляційного суду про визнання постанов уряду Порошенка-Гройсмана щодо підвищення цін на газ незаконними і накласти на них вето. Це дозволить нарешті знизити тарифи для населення. Таку заяву з трибуни парламенту зробила Юлія Тимошенко.
По-перше, Шостий апеляційний суд не остання інстанція, вочевидь, буде касація, тому нічого, окрім можливості для “Батьківщини” вигідно піаритися, це судове рішення ще не означає. По-друге, хоча Тимошенко звинувачує Порошенка і Гройсмана, в умі вона тримає Зеленського, тому що тарифне судове рішення – це бомба під нього і під майбутній уряд.
Адже перерахунок і повернення грошей громадянам начебто за переплату – це мільярди гривень, а ще всі субсидіанти мають віддати монетизовані субсидії, отримані від держави. Мабуть, Тимошенко вже зрозуміла, що прем’єром їй не бути, але у великій політиці залишатися хочеться, тож після обрання нової Ради, вона, скоріше за все, використовуватиме судові рішення проти діючої влади, вкотре осідлавши тарифну тему.