Глава ГФС области Томчук заявила, что от ее имени неизвестные требуют деньги

31.08.2017 08:15   -
Автор:

И.о. главы Государственной Фискальной службы в Днепропетровской области, экс-адвокат Геннадия Корбана Оксана Томчук заявила о попытках провокации против нее. Об этом она написала на своей странице в Фейсбук, сообщает интернет-издание “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Невідома людина зателефонувала до приймальні директора одного з державних підприємств та, назвавшись моїм секретарем, попросила набрати мене на мобільний, залишивши ніби-то мій мобільний телефон. Після того, як людина набрала “мене”, особа, що була на тому боці трубки представилась мною і досить нескладно попросила “допомоги” у розмірі 20 000 грн”, – пишет Томчук.
Читайте также: Андрей Денисенко: за “правое дело”
“Це щастя, що людина знає мене особисто і відразу зателефонував мені довівши цю історію. Разом ми звернулись до правоохоронних органів, за даним фактом порушено кримінальне провадження, особу дзвонившого вже з’ясовано. Разом з тим, уяви не маю, куди щє могли дзвонити від мого ім’я, вимагаючи гроші. Якщо є така інформація-прошу інформувати мене або правоохоронні органи. і да, нажаль, я не впевнена, що йдеться про банальне шахрайство, а не продуману провокацію”, – отмечает она.