Ребров знову чемпіон!

22.04.2021 09:58   -

Ференцварош українського тренера оформив чемпіонство в Угорщині сезону 2020/21. Це третє поспіль чемпіонство для Реброва в Угорщині, він найуспішніший тренер в країні за останні роки.

У матчі 30-го туру чемпіонату Фраді обіграв Уйпшт з рахунком 3:0 і став недосяжним для переслідувачів. Це третє поспіль чемпіонство Ференцвароша з Сергієм Ребровим і 32-е в історії клубу. Також титул взяли і українські хавбеки команди Олександр Зубков і Ігор Харатін.

Український тренер прокоментував цей результат.

«Вважаю, що це був один з найкращих матчів «Ференцвароша» проти «Уйпешта» в цьому сезоні. Я бачив в хлопцях мотивацію, думаю, ми проаналізували і виправили помилки, допущені проти «Кишварди». Дуже приємно, що нам вдалося досягти своєї мети, вітаємо вболівальників і всіх, з ким ми домоглися цього успіху. Три чемпіонські титули поспіль – це неймовірно!
Я не знаю, хто як відсвяткує, оскільки є обмеження, але гравці заслуговують святкування всією сім’єю. Нас чекає дуже важливий матч з «Фехерваром», обіцяю, ми будемо бійцями, але зараз у хлопців два вихідних.
Я дуже пишаюся командою, я радий, що ми змогли це пережити. Крім чемпіонського титулу, важливим моментом було те, що ми змогли добитися успіху на міжнародному рівні. Здорово, що у нас хороші взаємини з уболівальниками. Ми домоглися цих успіхів разом!»
, – сказав Ребров.

Нагадаємо, що Ребров очолив “Ференцварош” в 2018 році, а його контракт розрахований до літа 2022 року.

Крім трьох поспіль чемпіонських титулів, Ребров вперше за 20 років вивів команду в групу Ліги чемпіонів.