Ракети та пісні, заводи та лани, війна, спорт і театр… – цікавий погляд на Дніпро та область

11.02.2021 18:48   -

Презентаційний фільм про Дніпропетровську область, який демонструє різні аспекти регіону – природу, культуру, історію, підприємства, людей. Для привабливості нашого краю туристам і міжнародним партнерам зроблено цікава презинтація, яка доповнена англійськими субтитрами. Щороку область приймає близько ста іноземних делегацій. І щоразу виникає запитання, як швидко та якісно презентувати регіон. Для цього й створено фільм «Dnipro Region».

Завдяки фільму люди можуть дізнатися більше про Січеславщину. Режисер “Dnipro Region” – Євген Тітаренко, продюсер – Наталія Хазан, відомі за своїми фільмами в Музеї АТО в Дніпрі та документальною стрічкою про добровольців “War for Peace”.

У “Dnipro Region” представлені iсторична, економiчна та статистична складові життєдіяльності області. Важливою складовою фільму є музика, її написав композитор Іван Оглоблін. Лейтмотивом стрічки стала народна пiсня «Ой стелись, барвіночку» – фольклор Надднiпрянщини у виконаннi Сусанни Карпенко та сучасному аранжуванні Івана Оглобліна. Фiнальну пiсню написав Євген Назарук, вона звучить у виконаннi гурту Vidverto. Фiльм зроблено на замовлення Управлiння зовнiшньоекономiчноï дiяльностi ДнiпроОДА.