Наші футболісти розгромили гостей зі Львова і встановили рекордну безпрограшну серію

03.04.2021 11:03   -

У першому матчі 20-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ) на “Дніпро-Арені” зустрілися “Дніпро-1” і “Львів”. Матч завершився розгромною перемогою господарів поля з рахунком 5: 1.

Минулого туру обидві команди створили певні сенсації, обігравши лідерів Прем’єр-ліги: Дніпро обіграв на виїзді “Десну”, а “Львів” і поготів – донецький “Шахтар”.

Підопічні Йовічевіча скромно провели першу 45-хвилинку, забивши лише один м’яч. Курйозний гол вдався Чуже – хорвату “асистувала” стійка. Львів залишився у меншості ще до перерви, а тому дніпряни вийшли з перевагою на другий тайм. І почалось.

Перший гол дніпряни забили вже на 19-й хвилині, його автором став хорватський нападник Маріо Чуже. 

СК Дніпро-1 здобув третю перемогу поспіль. Ба більше, дніпряни не програють в останніх семи матчах, що стало рекордом клубу. СК Дніпро-1 провалив перше коло чемпіонату, опинившись на дні турнірної таблиці, але друге коло команда розпочала шикарно. Підопічні Ігора Йовічевіча у перших шести турах не зазнали жодної поразки, здобувши чотири перемоги – над Інгульцем, Олімпіком, Ворсклою (у меншості) та Десною. З 25 очками команда Йовічевіча розташувалась на 8 сходинці, підопічні Безсмертного – на 12 місці.

21-й тур УПЛ: “Динамо” – “Дніпро-1” (10 квітня / 17:00)

Відеогляд основних моментів.