Музеї Дніпра відкрили онлайн-доступ до експозицій

07.04.2019 08:36   -
Автор:

Художній музей у Дніпрі відкрив можливість відвідувати експозиції онлайн в умовах оголошеного карантину. Колектив закладу вирішив не припиняти свою роботу, а надати людям можливість відвідати музей дистанційно. Дніпропетровський художній музей започаткував рубрику «Музейники про перлини колекції» у Facebook і пропонує онлайн-тур музеєм.
«Через карантин музеї, як і всі інші заклади культури області, перенесли заплановані події на невизначений термін. Зокрема, відкриття виставок та проєктів, – зазначила начальниця управління культури, національностей та релігій ОДА Наталія Першина.
Зображення може містити: одна або кілька осіб та крупний план
Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького підготував серію постів про видатних земляків, історичні події, цікаві факти, унікальні експонати. Окрім цього – список майстер-класів, які разом з дітьми можна повторити у домашніх умовах, не докладаючи багато зусиль.
Історичний музей пропонує онлайн-тур своїми експозиціями, а також віртуальний огляд музею АТО.
Музей пропонує відправляти свої роботи в телеграм за номером +380674474706, їх публікуватимуть на сторінці музею в Instagram. Автори робіт, які наберуть найбільшу кількість реакцій, отримають призи.
Исторический музей - Днепропетровск - фото, отзывы, адрес ...