Філатов зустрівся з представниками баптистських об’єднань (ФОТО)

20.07.2016 11:57   -
Автор:

Перспективи будівництва двох приміщень для організації дитячих будинків сімейного типу міський голова Дніпра Борис Філатов обговорив з інвесторами. Представники баптистських об’єднань та фондів зустрілися з керівником міста вранці 20 липня.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Очільник Дніпра підкреслив: він завжди готовий працювати з людьми, які люблять Дніпро та хочуть зробити його кращим. Він також нагадав, що проекти організації дитбудинків він обговорював із релігійною спільнотою ще під час своєї передвиборчої кампанії.
Наразі відомо, що місто готове виділити дві земельні ділянки: в Амур-Нижньодніпровському та Самарському районах. Вони найбільш зручні за транспортною доступністю та мають необхідні інженерні комунікації. Недалеко розташовані школи.
Якщо запропоновані ділянки влаштують інвесторів, місто надасть землевідвід до початку нового року. Це питання виноситимуть на сесію міськради.
Голова обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Степан Бокоч наголосив – нині Дніпро є пріоритетним містом для зведення домівок сім’ям, які виховують названих дітей.
У дитбудинках сімейного типу виховуються в середньому близько 10 дітей. Кожен будинок зводитимуть приблизно за 4 місяці. Він буде повністю укомплектований меблями, сантехнікою та оздоблений зсередини.