Філатов запросив представників української діаспори приєднатися до своєї команди

22.08.2017 19:00   -
Автор:

Борис Філатов запросив представників української діаспори приєднатися до своєї команди, щоб разом зробити Дніпро європейським містом.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
У Дніпрі триває Форум української молоді діаспори. Конгрес зібрав понад 700 діаспорян і представників українських молодіжних організацій. 22 серпня учасники форуму з понад 20 країн світу, а також поважні гості, серед яких – українські та закордонні міністри й бізнесмени, зібралися в театрі імені Тараса Шевченка. Форум відкрив міський голова Дніпра Борис Філатов.
У своїй промові очільник міста наголосив: Дніпро почав змінюватися на краще, й одним із вагомих доказів цього є міжнародна довіра.
«Зараз нам дуже потрібна ваша підтримка, досвід і вміння налагоджувати ділові відносини. Допоможіть нам, і ви не пошкодуєте. Адже тут, у Дніпрі, ми звикли працювати на результат», – зазначив Борис Філатов.
Міський голова розповів учасникам форуму про новий формат роботи мерії, який нині запроваджує його команда. Головні принципи – це прозорість та безкомпромісна позиція щодо недобросовісних посадовців.
Очільник Дніпра також згадав, як за часів своєї журналістської діяльності неодноразово спілкувався з представниками української діаспори у різних країнах світу.
Найемоційнішим моментом виступу стало питання, яке Борис Філатов поставив учасникам зібрання.
«Чи готовий хтось із вас повернутися сюди з сім’ями, щоб розбудовувати Україну? А ми це робимо щодня. І сподіваємося на вашу участь. Хочемо, щоб у вас з’явилося бажання жити в цій країні. Можливо, хтось із присутніх у цій залі в майбутньому стане працівником нашої мерії або навіть міським головою. Ласкаво просимо», – сказав мер Дніпра.
Зазначимо, що Форум української молоді діаспори проходитиме з 21 до 26 серпня. Разом із українською молоддю та експертами діаспоряни обговорюватимуть питання залучення інвестицій, євроінтеграційні процеси та молодіжну політику.