Філатов став почесним гостем передноворічних святкувань у різних районах Дніпра

22.12.2017 18:00   -
Автор:

22 грудня мер Дніпра Борис Філатов завітав на відкриття одразу трьох новорічних святкувань у різних районах міста.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
У Таромському малечі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО та діточок із малозабезпечених і багатодітних сімей влаштували перегляд музичної казки про святого Миколая. Прийдешні свята тут зустрічають зі співом і танцями. Мешканцям Таромського Борис Філатов побажав процвітання.
«Мені не соромно стояти перед вами. Звісно, хотілося б більше. Однак так, як за останні два роки, не робилося за весь час існування Таромського. У нас є чималі плани на наступні роки. До кінця моєї каденції наведемо у вас лад», – зазначив Борис Філатов.
Після Таромського очільник Дніпра запалив вогні новорічної ялинки на житломасиві Покровський. Тут також влаштували костюмоване дійство, що зібрало кілька сотень гостей.
А у міському молодіжному парку відпочинку та дозвілля «Новокадацький» із подарунками та сюрпризами маленьких дніпрян і їхніх батьків розважали казкові персонажі. Юні глядачі також побачили виставу «Новорічні пригоди Мадагаскар».
«Батькам у новому році бажаю, щоб усе збувалося, а діти щоб радували. Діткам бажаю веселих новорічних канікул і хороших оцінок у школі», – сказав Борис Філатов.