Філатов про ремонт вулиці Гідропаркової: “Це комплексне оновлення”

05.04.2019 13:30   -
Автор:

У Дніпрі продовжують інтенсивний ремонт доріг у різних частинах міста. Так, роботи тривають на вулиці Гідропарковій, що на житломасиві Парус. Вона є основним під’їздом до низки тутешніх багатоповерхівок і приватного сектору.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпровської міської ради.
Наприкінці березня цього року на вулиці розпочали перший за майже три десятиліття поточний ремонт дорожнього покриття. Місцеві мешканці наголошували на цьому давно. Була навіть петиція, однак у мерії ремонт планували й без того.
«Для людей, котрі мешкають на вулиці Гідропарковій, це – важлива історія. Рішення про комплексне наведення ладу – асфальтування та благоустрій прилеглих територій – було ухвалене ще до появи петиції. По місту ми багато робимо, однак вулиця Гідропаркова була серед пріоритетів на цей рік. Усім відомо, в якому стані нам дісталося місто, тож нині тривають інтенсивні роботи. Це не просто латання дірок, а комплексне оновлення – із заміною бордюрного каменю, тротуарів, від лавочок біля під’їздів – до озеленення. Я дав відповідні розпорядження, тож зробимо тут красу», – зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов під час огляду ремонту вулиці 5 квітня.
Так, на Гідропарковій покладуть 3 км нового бордюру та близько 8 тис. кв. метрів асфальтобетонного покриття.
Також приведуть до ладу газони та встановлять нове вуличне освітлення. Крім цього, тут почистили дощову каналізацію.
Місцеві мешканці ремонту радіють. Кажуть: раніше по тутешній дорозі було важко навіть пішки пройти.
«Я живу тут вже тридцять п’ять років – з перших днів. І це перший раз, коли нам роблять дорогу. Тут уже ходити було неможливо, особливо в туфлях. Хоч ноги ламай. Машини по бордюрах їздили. Це крик душі був. І от дочекалися. Дякуємо дуже. Ми надзвичайно раді», – розповіла мешканка будинку на вулиці Гідропарковій Людмила Гузь.