Филатов: Посмотрим, на какие места президент расставит патриотов и прилипал

09.09.2014 11:00   -
Автор:

“Посмотрим, на какие места Петр Алексеевич расставит в своем списке патриотов и на какие прилипал”, – написал на своей странице в “Фейсбук” заместитель председателя Днепропетровской областной государственной администрации Борис Филатов.
Об этом сообщает интернет-издание “ГЛАВНОЕ”.
“Ну просто интересно. Обидно будет если тот, кто грыз землю зубами и сидел под минами, будет стоять в очереди за напомаженными метросексуалами типа нашего Павелко. Нехорошо”, – отмечает Борис Филатов.
Джерело: ІНФОРМАТОР.su
Журналіст Ігор Мосійчук на сторінці у фейсбуці виклав свою думку з приводу майбутніх виборів. “Військово-політичний пасьянс на фоні російської агресії наразі виглядає так. В Україні є три основні партії. Це партії примирення, поразки і перемоги. Партія Блок Петра Порошенка це партія примирення з ворогом і окупантом. Адже і спікер партії Юрій Луценко, і власне сам президент всіма своїми діями та виступами демонструють готовність примирення з московським агресором. Бо як інакше можна коментувати дзвінок Порошенка Путіну з Маріуполя який щодня обстрілюється окупантами? Як пояснити констатацію Путіним і Порошенком режиму припинення вогню в місті де щодня агресор вбиває мирних мешканців і наших воїнів. “Народний фронт” до якого збираються увійти колишні соратники Юлії Тимошенко: Турчинов, Аваков, Пашинський однозначно являється партією поразки так як вище згадані особи персонально відповідальні за здачу Криму, за Іловайський та Ізваринський котли, за нереформоване і не люстроване МВС, за корупцію яка розквітла з новою силою. Ці хлопці отримували поразку за поразкою на всіх фронтах за які відповідали чи відповідають. Партія Перемоги кличе до об’єднання нації в боротьбі з ворогом, до відродження важкої промисловості включно з ВПК, до побудови незалежної від сходу та заходу економіки, до відродження війська, докорінного реформування міліції… Партія Перемоги не словом а ділом єдина з неволонтерських організацій допомагає східному фронту військовою та автомобільною технікою, засобами захисту, зв’язку, обмундируванням і продуктами харчування. Партія Перемоги відкидає будь які компроміси з окупантами і вважає, що будь які перемовини з країною агресором можливі лише після виведення окупаційних військ з території України включаюч и Крим. Партія Перемоги це Радикальна партія Ляшка. У виборців звичайно ще можуть бути сумніви, щодо моїх слів але побачивши виборчий список РПЛ вони точно розвіються. Окремо слід розглядати фактор участі в парламентських виборах Героїв війни, командирів добровольчих батальйонів. Можна з великою вірогідністю припустити, що наші героїчні вояки будуть присутні у виборчих списках всіх трьох партій але в списках партій поразки та примирення вони виглядатимуть як, щось чужорідне та й своє героїчне ім’я доведеться прямувати раз і назавжди. Питання як наприклад комбат героїчного “Азова” Андрій Білецький почуватиметься в списку партії примирення поруч з Юрієм Луценком який в недалекому 2008 році особисто керував “беркутами” які в свою чергу жорстоко били і затримували Білецького з соратниками під час маршу УПА? Чи може комбатам буде комфортно в списку партії поразки розділяти з Аваковим відповідальність за вбивство Сашка Білого, катування громадян в райвідділах МВС? Самим чистим і народним стане список партії Перемоги, Радикальної партії Олега Ляшка там будуть Герої війни і Герої революції почувати себе комфортно адже поруч точно не буде олігархів та їхніх шісток, політичних шлюх, корумпованих чиновників та продажних мусорів.” – пише він.
Джерело: ІНФОРМАТОР.su