Філатов обговорив з литовськими парламентарями перспективи адресної фінансової допомоги для Дніпра

23.04.2022 10:52   -

Московія постійно бреше і має лише один план – знищення України та її суверенітету. І московитські окупанти хочуть рухатися далі — на інші країни. Про це мер Дніпра Борис Філатов заявив під час зустрічі з делегацією литовських парламентарів 22 квітня.

«Ми зараз сподіваємося на силу наших Збройних сил, непохитність духу та допомогу партнерів. Росіяни зупиняться там, де ми їх зупинимо», – сказав Філатов. Він також наголосив, що після своєї перемоги Україна потребуватиме значних фінансових ресурсів, адже за майже два місяці війни лише в Харкові росіяни вщент розбомбили понад 1,6 тис. будинків. 

Філатов обговорив з литовськими парламентарями перспективи адресної  фінансової допомоги для Дніпра | Днепр вечерний - новости Днепра

Водночас така підтримка повинна надходити адресно — для окремого міста чи певного великого інфраструктурного об’єкта. 

Сторони говорили також про важливість відстоювання спільної позиції на міжнародній арені: «Литва все розуміє. Та нам треба синхронізувати наратив. Ви кажете, чого саме ви потребуєте, а ми далі говоритимемо про це західним партнерам», – сказав віцеспікер литовського парламенту Пауліус Саударгас.