Філатов нагородив дніпрян, які активно допомагали у боротьбі зі сніговими заметами

20.03.2018 15:00   -
Автор:

20 березня міський голова Дніпра Борис Філатов вручив водієві водолазної служби ДСНС Анатолієві Левченку та працівнику комунальної служби Костянтинові Гончарову почесні грамоти та особливі подарунки.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Ці люди відзначилися у боротьбі зі снігом, який полонив місто.
«Ми не спимо вже майже третю добу, і я можу розповісти вам із десяток подібних історій. Не буду. Я просто зробив свій вибір», – зазначив Борис Філатов.
Так, днями у соцмережі почали поширювати світлину, на якій «Нива» Анатолія Левченка допомагає комунальній спецтехніці розчищати снігові замети. До старенької автівки чоловік приладнав відвал і закріпив на ній ланцюги – щоб та не застрягла серед снігу. Сам він зізнається: таким волонтерством займається не вперше. «Я врахував погодні умови. Я так роблю завжди, коли рясно йде сніг. Я зробив це для себе та сусідів. У нас велике спільне подвір’я», – розповів пан Левченко.
Костянтин Гончаров – герой уже іншої історії самовідданої боротьби зі сніговим полоном. Він майже добу безперервно кермував снігоприбиральною машиною. «Вранці я прийшов на роботу і майже добу працював. Був час лише на перекус», – згадує Костянтин Гончаров.