Фестиваль «Волонтери: кольори добра» дає змогу всім приєднатися до соціальних інновацій

27.11.2015 17:19   -
Автор:

Фестиваль «Волонтери: кольори добра» стартує у Дніпропетровську. 5 грудня на Площі Героїв Майдану зберуться всі, для кого допомога та добрі справи – невід’ємна частина життя. Вони розкажуть мешканцям міста про важливі соціальні інновації та запросять всіх бажаючих приєднатися до цих проектів. У програмі – музичні гурти, флешмоб, дитячі конкурси, ярмарок їжі та багато сюрпризів. Організатором виступає iDnipro – Центр інновацій та реформ при Дніпропетровській ОДА.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
Фестиваль називається «Волонтери – кольори добра». Саме тому на його логотипі – різнокольорові долоні. Кожна барва символізує окремий волонтерський напрямок.
5 грудня відзначається Всесвітній день волонтерів. Але мета – не тільки організувати «волонтерське свято», а й привернути увагу мешканців регіону до їх проектів. «Приєднуйся!», – такий девіз фестивалю. Кожен небайдужий зможе прямо на фестивалі приєднатися до волонтерських проектів та добрих справ.
В області дуже багато волонтерів, які плідно співпрацюють з облдержадміністрацією. Спільно з IT-волонтерами 130 адмінпослуг переведено в електронний формат. Дніпропетровщина першою в Україні впровадила систему держзакупівель ProZorro, заощадивши бюджету мільйони гривень.
Волонтери є авторами десятків соціальних проектів, які впроваджує Дніпропетровська ОДА. Фестиваль «Волонтери – кольори добра» дає змогу всім громадянам познайомитися та приєднатися до наших соціальних інновацій, до волонтерського руху Дніпропетровщини.
Фестиваль стартує об 11.00, завершиться о 19.00. У програмі свята: яскравий флешмоб, ярмарок їжі, дитячі конкурси. Всіх, хто прийде 5 грудня на центральну площу обласного центру очікує концерт «Блюз за Україну». У програмі гурти: Karlsons Band ,Flame of Emotion, The Labirynth, Teamwise, Нет Слов , Jazz Мяс , My Favorite Black , Kiмната Гретхен.