Директора «Дніпровського педагогічного коледжу» звільнили, а працівників – скорочують

06.02.2020 19:41   -
Автор:

Директорку Комунального закладу вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпровської облради Кристину Головачову 5 лютого звільнили з посади. Про це повідомляє кореспондент видання Дніпроград Олекса ВАЛАХ.
Формально, звільнення пов’язане із приєднанням Коледжу до іншого навчального закладу Дніпропетровської облради – КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти».
Втім, звільнення керівниці Коледжу виглядає, як мінімум, дивним, адже пані Головачова змогла зробити із закладу комфортний і успішний осередок підготовки майбутніх педагогів.
За роки свого керування закладом, Кристині Головачовій вдалося суттєво покращити матеріально-технічне забезпечення коледжу і залучити допомогу благодійних фондів у розмірі 50 млн гривень на ремонт і реконструкцію матеріально-технічної бази.

Нажаль, побоювання працівників Коледжу щодо зміни керівництва, призначення “своїх” на посади і звільнення працівників, про що уже повідомляли раніше, справдились.
«Дніпро підкидає чергову тривожну новину – про звільнення з посади директорки Дніпровського педагогічного коледжу Кристини Головачової, яка є щирою патріоткою, свідомою українкою, чудовою організаторкою і за останні роки змогла підійняти на дуже високий рівень навчально-виховний процес у ввіреному їй коледжі», – обурений відомий громадський діяч, народний депутат восьмого скликання Андрій Денисенко. – «Підозрюю, що саме розпил грошей західних грантодавців є однією із причин складної багатоходової комбінації з усунення пані Головачової, що почалася з реорганізації і приєднання коледжу до іншого облрадівського закладу, а зараз завершується зняттям з посади поодинокої у Дніпрі яскравої і відвертої директорки-патріотки».

Днепр.Главное