“Динамо” мінімально програло “Барселоні” і, слідом за “Шахтарем”, опустилося на останнє місце у Лізі чемпіонів

21.10.2021 06:32   -

Українські клуби все ще не забивають у сезоні Ліги чемпіонів.

Динамо” (Київ) програло 0:1 “Барселоні” (Іспанія) на “Камп Ноу” в третьому матчі групового етапу Ліги чемпіонів 2021/22 рр., опустившись на останнє місце в групі E з одним очком. Єдиний гол на 36-й хвилині забив Жерар Піке, замкнувши передачу Жорді Альба з воротарської лінії, – повідомляє interfax.

Кияни випереджали каталонців за підсумками стартових двох турів. “Динамо” вдалося набрати очко у першому турі проти “Бенфіки” перед розгромом від “Баварії”, у той час, як “Барселона” програла обидва матчі.

“Барселона” та “Динамо” втретє зустрічалися між собою у двох останніх розіграшах Ліги чемпіонів. У сезоні 2020/21 кияни програли обидва матчі каталонцям, причому на “Камп Ноу” чемпіони України програли з мінімальною різницею м’ячів – 1:2.

Кияни відчули тиск від каталонців у перші ж хвилини зустрічі. Георгій Бущан кілька разів рятував “Динамо” від пропущеного голу. Але не зміг цього зробити на 36-й хвилині: у другій фазі атаки навіс Жорді Альби на Жерара Піке став гольовим – 1:0.

Подвоїти перевагу “Барселона” могла на старті другого тайму. Георгій Бущан помилився під час виходу з воріт, чим ледь не скористався Ансу Фаті. Фланговий форвард каталонців пробивав упритул через себе, але м’яч пройшов повз воріт.

Загалом у другому таймі ані каталонці, ані кияни не створили суттєвих гольових загроз біля воріт одна одної. У підсумку матч закінчився мінімальною поразкою “Динамо”.

Ліга чемпіонів. Третій тур

“Барселона” – “Динамо” 1:0