Двоє загиблих за минулу добу – ситуація на Донбасі

12.02.2021 08:57   -

Минулої доби, 11 лютого, Україна втратила двох захисників – результаті терористичних обстрілів загинули два українських військовослужбовця.

Як повідомляє прес-служба ООС, один із військовослужбовців загинув в результаті вогню ворожого снайпера Неподалік населеного пункту Зайцеве – боєць отримав важке поранення і помер під час евакуації до медичного шпиталю.

Командування ДШВ повідомило, що загинув солдат Глушко Олександр Вікторович, військовослужбовець Десантно-штурмових військ ЗС України.

Другий боєць загинув поблизу Новомихайлівки, де ворог відкривав вогонь з великокаліберного кулемета – наразі особа загиблого бійця не відома.

Президент України висловив співчуття з приводу загибелі нашого військовослужбовця під Зайцево.

Сьогодні, перебуваючи на передовій, отримав невтішні новини. Україна втратила ще одного захисника. Попри домовленості про режим всеосяжного припинення вогню, ворог продовжує підступні дії. Українська армія вже довела, що даватиме гідну відсіч і відстоюватиме нашу незалежність“, – наголосив Глава держави.

May be an image of 1 особа, стоїть та просто неба

Загалом минулої доби було зафіксовано 5 випадків порушення режиму тиші з боку терористів.

Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь у бік наших позицій з ручного протитанкового гранатомета. А в районі населеного пункту Авдіївка ворог здійснив кілька пострілів з підствольного гранатомета.Також, поблизу Луганського, окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета“, – повідомляє прес-служба.

Від початку поточної доби, 12 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.