Марина Порошенко приїхала в Дніпропетровськ “без посилу” (ФОТО)

07.05.2015 15:44   -
Автор:

Марина Порошенко провідала школярів та провела з ними “урок мужності”, але не виступила з яскравими промовами.
Про це Дніпро.depo.ua передає зі школи №23, до якої вона завітала.
Марина Порошенко приїхала в школу у темному костюмі з червоним маком. Також червоні квітки були і на костюмах її охоронців, і на школярах, які зустрічали Першу леді.

Діти привітали її віршами та побажаннями миру, подарували букет тюльпанів, перев’язаний синьо-жовтою стрічкою. Порошенко поцілувала кожну дитину, яка її вітала, а потім зробила з ними групове фото.
Взагалі дружина Президента була досить мовчазною. “Може ви ще не зовсім розумієте, може ще маленькі, але майбутній мир у ваших руках. Бережіть цей мир”, звернулася Марина Порошенко до дітей. І трохи подумавши додала: “Слава Україні!”.
Дружина Президента мала три короткі промови, які не містили особливого меседжу, привезеного в Дніпропетровськ.
З дітьми пані Порошенко провела два уроки. На уроці праці показала, як виготовляти червоні маки – символ пам’яті про загиблих у Другій світовій.

Крім того Перша леді відвідала “урок мужності”, у залі зібралися ветерани Другої світової, військові АТО, які ділилися своїми спогадами та враженнями про війну.
Після цього уроку Марина Порошенко, учні школи та військові поклали квіти до Вічного вогню на Жовтневій площі Дніпропетровська. Перша леді також відзначила, що її зворишило, що в цей день зібралися три покоління захисників: минулі, сучасні та майбутні.