Дотримуватися комендантської години та процедури проходження блокпостів: мешканцям області нагадали основні правила

03.03.2022 16:29   -

У Дніпропетровській області все спокійно і тихо. Важливі державні об’єкти, критична інфраструктура – під охороною Сил тероборони та силовиків. Система протиповітряної оборони працює, надійно захищає небо над регіоном. Про це стало відомо на брифінгу.

«Зараз усе спокійно. Прольоти ворожої авіації мали місце далеко від нашої області. Проте не слід ігнорувати сигнали тривоги. Адже траєкторія польоту може змінитися у будь-який момент. Чуєте сирену – спускайтеся у сховище», – зазначив представник регіонального управління Сил тероборони «Схід» Андрій Шульга.

Він нагадав: якщо рухаєтеся власним авто через блокпости, обов’язково дотримуйтеся процедури їх перетинання. Слід знизити швидкість та вимкнути фари. Під’їхавши до чергового, зупинитися, якщо буде така вимога. Далі – вчасно виконувати його вказівки. Наприклад, пред’явити документи чи візуальний оглянути транспортний засіб.

Під час комендантської години слід знаходитися вдома. Обмеження на пересування у Дніпропетровській області діють з 20:00 до 06:00.