Допомога ЗСУ: Дніпро передає на фронт чергову партію вантажівок

22.09.2023 16:28   -

Дніпро відправляє на передову нову партію військових автомобілів. У цей раз це вісім вантажівок від «Renault TRM 2000». Ці транспортні засоби обладнані потужним дизельним двигуном і мають вантажопідйомність півтори тонни. Перш ніж поїдуть на фронт, всі автомобілі пройдуть повний технічний огляд і обслуговування. Після цього їх розподілять між військовими частинами і підрозділами.

«З початку повномасштабного вторгнення місто надає допомогу ЗСУ та ТрО у вигляді автотранспортних засобів. З 24 лютого 2022 року на потреби військових було передано близько 650 авто. Також надавали допомогу у вигляді палива – усього майже 250 тис. літрів. За сприяння міськради відремонтовано понад 300 авто для потреб ЗСУ та надано допомогу в перевезенні понад 50 тисяч військових», — розповів директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Ігор Маковцев.

Від початку війни в Україні, Департамент транспорту та транспортної інфраструктури передав близько 190 акумуляторних батарей та 465 автомобільних шин на підтримку зусиль військових. Колективи комунальних транспортних підприємств та приватних перевізників в Дніпрі активно допомагають своїм співробітникам, які вступили до Збройних Сил України, надаючи підтримку у придбанні спорядження, медикаментів, ремонту транспорту та інших потреб.